Omplaceringar

En ny hemsida är under uppbyggnad, där vi kommer uppdatera information och texter

Arken Zoo i Toftanäs, Trelleborg och Ystad
Öresunds veterinärklinik
Svenska Djurskyddsföreningen
Ica Maxi på Ystadvägen i Malmö
Gamlegård's Djurklinik
Zanthos Hundgott i Skivarp

Omplaceringar

Malmö Djurskyddsförening har inget eget djurhem, men vi hjälper till med omplaceringar av framförallt hundar och katter. Om du är intresserad av att ta hand om en hund genom Malmö Djurskyddsförening, är du välkommen att fylla i vår blankett om intresseanmälan.

Vi anstränger oss verkligen för att hitta rätt hund till rätt ägare - både med tanke på dig och hunden. Detta medför att det ibland kan dröja innan vi kan presentera en hund som vi tror passar just dig.

För informaton om vilka djur som söker nytt hem, vänligen kontakta någon av de personer som har ansvar för omplaceringar/djurärende/frågor. Se under fliken kontakt.

Håll gärna utkik på denna sida eller följ oss på Facebook för att inte missa några nyheter!

Skicka gärna era hälsningar  till  följande e-postadress:

info@malmodjurskyddsforening.nu