Ge en gåva

13 augusti 2019

Årets Djurhjälte 2019

Vinnarna av titeln Årets Djurhjälte har utsetts!

Arken Zoo i Toftanäs, Trelleborg och Ystad
Öresunds veterinärklinik
Svenska Djurskyddsföreningen
Ica Maxi på Ystadvägen i Malmö
Gamlegård's Djurklinik
Zanthos Hundgott i Skivarp

Ge en gåva

Nu kan du enkelt ge såväl människor som djur en fin present! Gör en insättning på vårt plusgiro  14 83 23 -9 och  markera om du vill att insättningen skall  gälla   någon särskild del av vår verksamhet, bistånd till hundar och katter i Kina, Rebekah Johanssons Minnesfond, omplaceringar, katt-kastrationer eller fågelmatning.

Om du vill att insättningen ska vara en gåva till någon annan, meddela oss på info@malmodjurskyddsforening.nu om namn  och eventuellt ändamål så skickar vi ett gåvobevis.

Så här ser vårt gåvobevis ut.

Rebekah Johanssons Minnesfond

Pengarna som skänks till Rebekah Johanssons Minnesfond går till vårt arbete med utsatta och svårplacerade raser. Vi tar tacksamt emot bidrag på plusgiro 14 83 23-9. Märk insättningen "Rebekah Johansson".

Rebekah Johansson

1981-2011

Skicka gärna era hälsningar  till  följande e-postadress: