Ge en gåva

24 november 2018

Ystad Djurpark

Föreningen och dess medlemmar har varit på utflykt till Ystad Djurpark.

Ge en gåva

Nu kan du enkelt ge såväl människor som djur en fin present! Gör en insättning på vårt plusgiro 14 83 23 -9 och markera om du vill att insättningen skall gälla någon särskild del av vår verksamhet, bistånd till hundar och katter i Kina, Rebekah Johanssons Minnesfond, omplaceringar, katt-kastrationer eller fågelmatning.

Om du vill att insättningen ska vara en gåva till någon annan, meddela oss på info@malmodjurskyddsforening.nu om namn och eventuellt ändamål så skickar vi ett gåvobevis.

Rebekah Johanssons Minnesfond

Pengarna som skänks till Rebekah Johanssons Minnesfond går till vårt arbete med utsatta och svårplacerade raser. Vi tar tacksamt emot bidrag på plusgiro 14 83 23-9. Märk insättningen "Rebekah Johansson".

Rebekah Johansson

1981-2011