Bli medlem

24 november 2018

Ystad Djurpark

Föreningen och dess medlemmar har varit på utflykt till Ystad Djurpark.

Bli medlem

Malmö Djurskyddsförening har cirka 200 medlemmar, varav 25 är junior-medlemmar. En viktig uppgift idag är god medlemsvård. Utan medlemmar kan inte Malmö Djurskyddsförening arbeta för djurens bästa. Vi håller därför ett antal medlemsträffar under året, där medlemmarna inbjuds till intressanta studiebesök eller föredrag.

Som medlem i Malmö Djurskyddsförening får du:

• stödja lidande tama och vilda djur i Malmöområdet, Sverige och i världen.

• påverka det lokala, nationella och internationella djurskyddsarbetet.

• tillgång till expertis i olika djurskydds-frågor.

• möjlighet att delta i Malmö Djurskydds-förenings medlemsaktiviteter.

För att bli medlem betalar du in årsavgiften på 150 kronor (40 kronor för juniormedlem) på plusgiro 14 83 23 - 9. Skriv på talongen vilket år avgiften avser, namn, adress samt för junior även födelseår. Som medlem har du möjlighet att delta i våra aktiviteter samtidigt som du stödjer vårt arbete för ett fungerande djurskydd.

Hantering av personuppgifter

Ny personuppgiftslagstiftning (GDPR) träder i kraft den 25 maj 2018. Malmö Djurskyddsförening är personuppgiftsansvarig för behandling av medlemmars personuppgifter i föreningens medlemsregister.

Föreningen lagrar uppgifterna för att kunna göra utskick till medlemmarna. Uppgifterna raderas då de ej längre är aktuella.