Omplaceringar

Malmö Djurskyddsförening

(före detta Djurskyddet Malmö)


Med stöd av:

Arken Zoo i Toftanäs, Trelleborg och Ystad
Öresunds veterinärklinik
Svenska Djurskyddsföreningen
Ica Maxi på Ystadvägen i Malmö
Gamlegård's Djurklinik
Zanthos Hundgott i Skivarp

För mer information om våra sponsorer och medarbetare, klicka här.

Malmö Djurskyddsförening har inget eget djurhem, men vi hjälper till med omplaceringar av framförallt hundar och katter. Om du är intresserad av att ta hand om en hund genom Malmö Djurskyddsförening, är du välkommen att fylla i vår blankett om intresseanmälan.  


Vi anstränger oss verkligen för att hitta rätt hund till rätt ägare - både med tanke på dig och hunden. Detta medför att det ibland kan dröja innan vi kan presentera en hund som vi tror passar just dig.


Frågor om de specifika djuren som söker hem besvaras av våra omplacerare Catharina eller Emma  som kan nås på telefonnummer 0707-54 03 06 alternativt e-post catharina@malmodjurskyddsforening.nu respektive 0709-53 53 21 alternativt e-post emma@malmodjurskyddsforening.nu.


.


 

Under meny-flikarna ovan hittar du bilder och information om de djur som söker hem just nu respektive de djur som nyligen har blivit placerade; i kategorin "Så gick det" finner du de senaste uppdateringarna om djurens nya lyckliga liv. För att ta del av Malmö Djurskyddsförenings tidigare omplaceringar, klicka på länkarna i respektive kategori. Vårt omfattande bildarkiv går tillbaka till år 2008 och uppdateras årligen.

Omplaceringar

Aktuellt

Uppdaterad

17 april 2019Nu har vi kaniner som söker nytt hem!

Ystad Djurpark


Föreningen och dess medlemmar har varit på utflykt till Ystad Djurpark.

GDPR


Den 25 maj 2018 träder ny personuppgiftslagstiftning i kraft. Läs om hur vår förening hanterar person-uppgifter genom att klicka på knappen nedan.


Uppdatering


Vår sida för barn och ungdomar har uppdaterats med ett nytt reportage av Helene Okhagen.


Skicka gärna era hälsningar  till  följande e-postadress:


admin@malmodjurskyddsforening.nu


Hälsningar