Djur söker hem

30 november 2017

Djur söker hem

Här presenterar vi de djur som för närvarande söker nya hem genom Malmö Djurskyddsförening. Klicka på bilderna för att se dem i större format och läsa kort information om varje djur.

Eventuella frågor som rör hundar besvaras av vår omplacerare Catharina som nås på telefonnummer 0707-54 03 06 alternativt e-post catharina@malmodjurskyddsforening.nu.

Katter förmedlas av Emma som nås på telefonnummer 0709-53 53 21 alternativt e-post emma@malmodjurskyddsforening.nu.

Om du är intresserad av att ta hand om en hund, fyll i och posta intresseanmälan.

(OBS! På grund av ändrade rutiner hos polismyndigheten kan vi inte längre hemlighålla för en tidigare ägare var och till vem hunden omplacerats. Detta gäller endast hundar placerade efter den 1 januari 2016.)

Micus

Hem sökes för utsatt katthona!

Katthonan Micus är 5 år och lever på en gård i centrala Lund.

Tidigare har hon haft möjlighet att gå in och ut hos en man som hon såg som sin ägare, men då han tvingats flytta är hon kvar ensam. Micus skulle behöva ett bra för alltid hem där hon kan springa in och ut som hon vill. Hon är tam och tycker om att kela, men hennes favoritsyssla är att vara utomhus på äventyr.

Vid intresse, kontakta Emma 0709-53 53 21