Djur söker hem

6 oktober 2018

Ystad Djurpark

Föreningen och dess medlemmar har varit på utflykt till Ystad Djurpark.

Djur söker hem

Här presenterar vi de djur som för närvarande söker nya hem genom Malmö Djurskyddsförening. Klicka på bilderna för att se dem i större format och läsa kort information om varje djur.

Eventuella frågor som rör hundar besvaras av vår omplacerare Catharina som nås på telefonnummer 0707-54 03 06 alternativt e-post catharina@malmodjurskyddsforening.nu.

Katter förmedlas av Emma som nås på telefonnummer 0709-53 53 21 alternativt e-post emma@malmodjurskyddsforening.nu.

Om du är intresserad av att ta hand om en hund, fyll i och posta intresseanmälan.

(OBS! På grund av ändrade rutiner hos polismyndigheten kan vi inte längre hemlighålla för en tidigare ägare var och till vem hunden omplacerats. Detta gäller endast hundar placerade efter den 1 januari 2016.)

Just nu har vi inga djur som söker nya hem.