Djur söker hem

17 april 2019

Nu har vi kaniner som söker nytt hem!

Ystad Djurpark

Föreningen och dess medlemmar har varit på utflykt till Ystad Djurpark.

Arken Zoo i Toftanäs, Trelleborg och Ystad
Öresunds veterinärklinik
Svenska Djurskyddsföreningen
Ica Maxi på Ystadvägen i Malmö
Gamlegård's Djurklinik
Zanthos Hundgott i Skivarp

Djur söker hem

Här presenterar vi de djur som just nu söker nya hem genom Malmö Djurskyddsförening. Klicka på bilderna för att se dem i större format och läsa kort information om varje djur.

Eventuella frågor som rör hundar besvaras     via mail i första hand. Maila jeanette@malmodjurskyddsforening.nu

Katter förmedlas av Emma som nås på telefonnummer 0709-53 53 21 alternativt e-post emma@malmodjurskyddsforening.nu.

Om du är intresserad av att ta hand om en hund, fyll i och posta intresseanmälan.

Kaninerna Bosse och Bea söker nytt hem!

2019-03-19

Bosse, den svarta, fyller 4 år i september och är född i Malmö. Bosse är en hane som kastrerades när han var drygt sex månader. Han hann att bli pappa till två kaniner, var av Bea är den ena. Bea är en grå hona och fyller tre år i juni. Bosse är kelen och tycker om att bli buren och myst med. Bea är mer avvaktande, men är inte rädd av sig. De har aldrig bitits eller varit aggressiva mot varken varandra eller människor.

Båda två har alltid varit ute och gillar att hoppa runt och äta gräs. Vi vill att de ska fortsätta att få bo tillsammans och de trivs bra ihop!

Vid intresse, kontakta Jeanette på jeanette@malmodjurskyddsforening.nu

Skicka gärna era hälsningar  till  följande e-postadress: