Guldråkan

önskar glad sommar!

1 augusti 2018

Guldråkan

Guldråkan är Malmö Djurskyddsförenings hederspris. Guldråkan, som består av en vacker trofé, delas ut årligen till en djurvän för att uppmärksamma hans eller hennes insatser i djurskyddsarbete.

Sist gick Guldråkan till ornitologen Kenneth Bengtsson för hans mångåriga insatser för Malmös fåglar. Kenneth är verksam i SkOF (Skånes Ornitologiska Förening) och som rehabiliterare vid KFV (Katastrofhjälp - Fåglar och Vilt).

Känner du någon vars insatser och engagemang i djurskydds-frågor förtjänar att uppmärksammas extra? Skicka din nominering med hjälp av formuläret nedan. Skriv namn och motivering till varför du tycker att just hon eller han är värd Guldråkan.