Guldråkan

22 mars 2018

Fågelmatning

När det är kallt ute kan det vara svårt för fåglarna att hitta mat.

Klicka på knappen nedan för bra tips på hur du kan hjälpa fåglarna att hålla sig mätta i vinter!

Guldråkan

Guldråkan är Malmö Djurskyddsförenings hederspris. Guldråkan, som består av en vacker trofé, delas ut årligen till en djurvän för att uppmärksamma hans eller hennes insatser i djurskyddsarbete.

Sist gick Guldråkan till ornitologen Kenneth Bengtsson för hans mångåriga insatser för Malmös fåglar. Kenneth är verksam i SkOF (Skånes Ornitologiska Förening) och som rehabiliterare vid KFV (Katastrofhjälp - Fåglar och Vilt).

Känner du någon vars insatser och engagemang i djurskydds-frågor förtjänar att uppmärksammas extra? Skicka din nominering med hjälp av formuläret nedan. Skriv namn och motivering till varför du tycker att just hon eller han är värd Guldråkan.