Guldråkan

17 april 2019

Nu har vi kaniner som söker nytt hem!

Ystad Djurpark

Föreningen och dess medlemmar har varit på utflykt till Ystad Djurpark.

Arken Zoo i Toftanäs, Trelleborg och Ystad
Öresunds veterinärklinik
Svenska Djurskyddsföreningen
Ica Maxi på Ystadvägen i Malmö
Gamlegård's Djurklinik
Zanthos Hundgott i Skivarp

Guldråkan

Guldråkan är Malmö Djurskyddsförenings hederspris. Guldråkan, som består av en vacker trofé, delas ut årligen till  en djurvän för att  uppmärksamma hans eller hennes insatser i djurskyddsarbete.

Sist gick Guldråkan till ornitologen Kenneth Bengtsson för hans mångåriga insatser för Malmös fåglar. Kenneth är verksam i SkOF (Skånes Ornitologiska Förening) och  som rehabiliterare vid KFV (Katastrofhjälp - Fåglar och Vilt).

Känner du någon vars insatser och engagemang  i djurskydds-frågor förtjänar att uppmärksammas extra? Skicka din nominering  med hjälp av formuläret nedan. Skriv namn och motivering till varför du tycker att   just hon eller han är värd Guldråkan.

Skicka gärna era hälsningar  till  följande e-postadress: